Corona


Aan alle klanten en leveranciers van ABUS Kraansystemen B.V.

We vinden het belangrijk om te vermelden dat we ”open” blijven bij ABUS Kraansystemen B.V, onze medewerkers werken waar mogelijk thuis.

Ook bij servicevraag zijn we 24/7 beschikbaar; We volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM strikt op, het is tenslotte ook onze sociale verantwoordelijkheid als bedrijf om ons best te doen om een ieder zo goed mogelijk te beschermen en om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te helpen voorkomen.

We nemen alle noodzakelijke, praktische en verstandige stappen om een gezonde werkomgeving te creëren. Zowel op kantoor als voor servicetechnici die werkzaamheden verrichten, het welzijn van onze werknemers, klanten en leveranciers is topprioriteit.

Al onze projecten zijn belangrijk en we werken samen met onze klanten en leveranciers om projecten waar mogelijk op schema te houden. We waarderen al het harde werk van alle betrokkenen die helpen om mensen veilig te houden.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen die door de uitbraak is getroffen en we staan klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Blijf veilig en gezond!

ABUS Kraansystemen B.V.

ABUS Kraansystemen B.V.
Merianweg 1-3
3401 MR IJsselstein

Postbus 210
3400 AE IJsselstein

Tel.: +31 30 6868 360
Fax: +31 30 6888 900

info@ABUS-Kraansystemen.nl