Corona

Corona


Aan alle klanten en leveranciers van ABUS Kraansystemen B.V.

We vinden het belangrijk om te vermelden dat we ”open” blijven bij ABUS Kraansystemen B.V, onze medewerkers werken waar mogelijk thuis.

Ook bij servicevraag zijn we 24/7 beschikbaar. We volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM strikt op, het is tenslotte ook onze sociale verantwoordelijkheid als bedrijf om ons best te doen om een ieder zo goed mogelijk te beschermen en om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te helpen voorkomen.

We nemen alle noodzakelijke, praktische en verstandige stappen om een gezonde werkomgeving te creëren. Zowel op kantoor als voor servicetechnici die werkzaamheden verrichten, het welzijn van onze werknemers, klanten en leveranciers is topprioriteit.

Al onze projecten zijn belangrijk en we werken samen met onze klanten en leveranciers om projecten waar mogelijk op schema te houden. We waarderen al het harde werk van alle betrokkenen die helpen om mensen veilig te houden.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen die door de uitbraak is getroffen en we staan klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Blijf veilig en gezond!

ABUS Kraansystemen B.V.

Update 1. juli

Voorzorgsmaatregelen voor bezoek aan het ABUS KranHaus:

Het KranHaus heeft de deuren weer geopend. Dit goede nieuws willen we graag met u delen. Vanaf 1 juli kunnen we weer klanten verwelkomen in onze showroom met 1600 m2 haloppervlakte bij ons hoofdkantoor in Gummersbach. Hier bieden we u een overzicht van de huidige kraantechniek alsook een inzicht in diverse realistische werksituaties.

Het KranHaus team heeft vele maatregelen getroffen om uw bezoek zo veilig als mogelijk te maken. Hierin volgt men de regels van het Robert Koch Institut (Duitse equivalent van het RIVM), Gesundheitsamt (GGD) en de regels van de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

  • We houden 1,5 mtr afstand
  • We schudden geen handen
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in ruimtes waar niet voldoende afstand gehouden kan worden
  • In het KranHaus is het niet verplicht een mondkapje te gebruiken, deze ruimte van 1600 m2 wordt continu geventileerd.
  • Op diverse plekken kunt u gebruik maken van desinfectie middelen
  • We verwelkomen maximaal 15 personen
  • Bij lichte klachten vragen wij u van het bezoek af te zien
  • Als de situatie wijzigt zullen wij onze maatregelen ook wijzigen.

U bent van harte welkom in onze showroom dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak.

Blijf veilig en gezond!