Zwenken voor meer gemak


Verkoelende zomeraanbieding

De zon schijnt, de temperaturen blijven warm en de nazomer is de perfecte tijd om uw werkplek naar een hoger niveau te tillen. Om deze reden hebben we besloten om onze zomerdeal voor u te verlengen: Bij aankoop van een zwenkkran ontvangt u nog steeds 11% korting1. Maak gebruik van de resterende zomerdagen om uw productiviteit te verhogen en uw projecten succesvol af te ronden. Met behulp van deze kranen kunt u zware lasten nauwkeurig verplaatsen en uw werkprocessen efficiënter maken. Of u nu werkzaam bent in de industrie, handel of logistiek, onze zwenkkranen zullen aan uw eisen voldoen.

Verzeker je van de deal door op de knop hieronder te klikken en het contactformulier in te vullen. Je kunt ook persoonlijk de volgende kortingscode ZOMER23 aan ons doorgeven.


Mobiliteit in alle opzichten

In de huidige moderne werkomgeving is flexibiliteit essentieel. Dat is precies wat onze zwenkkranen bieden:  ze maken het u mogelijk om lasten nauwkeurig en efficiënt in alle richtingen te verplaatsen. Of het nu gaat om zijwaarts zwenken, draaien of omhoog tillen, onze kraanoplossingen passen zich aan uw eisen aan en zorgen voor optimale materiaalverwerking.

Zwenken is het nieuwe tillen

Waarom is zwenken het nieuwe tillen? Simpelweg omdat zwenken nieuwe mogelijkheden biedt. U kunt moeilijk bereikbare plekken bereiken, uw werkplek optimaal benutten en complexe taken moeiteloos uitvoeren. Onze zwenkkranen bieden u de vrijheid om uw productiviteit te verhogen en uw werkprocessen te optimaliseren.

Maximale prestaties met minimale inspanning: dat is ons motto!


Snelle levering!

Heeft u een specifieke levertijd nodig? Geen probleem! In een persoonlijk gesprek zullen we een op maat gemaakte oplossing voor u vinden. Dit garandeert een snelle levering.

De voordelen van onze kolomzwenkkranen:

 • Ruimtebesparend: Kolomzwenkkranen hebben slechts één kolom nodig voor ondersteuning, waardoor ze in kleine werkgebieden kunnen worden gebruikt zonder veel ruimte in beslag te nemen.
 • Flexibiliteit: U kunt lasten in een groot gebied rondom de kolom verplaatsen, wat hen veelzijdig inzetbaar maakt en verschillende werkgebieden dekt.
 • Hoge draagkracht: Kolomzwenkkranen zijn over het algemeen robuust en kunnen zware lasten veilig heffen en transporteren.
 • Eenvoudige montage: In vergelijking met andere kraantypes vereisen kolomzwenkkranen minder inspanning bij de montage, wat tijd en kosten kan besparen.
 • Onderhoudsvriendelijk: Service en onderhoud van kolomzwenkkranen is meestal eenvoudig en kostenefficiënt, omdat ze minder bewegende onderdelen hebben dan andere kraantypes.
 • Aanpassingsvermogen: Kolomzwenkkranen kunnen worden aangepast en uitgerust met extra functies en accessoires volgens eisen en behoeften.
Kraanaanduiding Productgegevens

Kolomzwenkkraan LS

zwenkbereik van  270° 

uitlading tot 7 m

hijsvermogen tot 1 t

Kolomzwenkkraan LSX

zwenkbereik van 270° 

uitlading tot 7 m

hijsvermogen tot 0,5 t

Kolomzwenkkraan VS

zwenkbereik van 360° 

uitlading tot 10 m

hijsvermogen tot 6,3 t

De voordelen van onze wandzwenkkranen

 • Ruimtebesparend: Wandzwenkkranen worden aan de wand bevestigd en nemen geen vloeroppervlakte in beslag. Hierdoor blijft de werkruimte vrij en blijft er ruimte over voor andere activiteite.
 • Flexibiliteit: Wandzwenkkranen kunnen over een groot gebied langs de wand worden bewogen, wat ze veelzijdig inzetbaar maakt en geschikt voor kleinere werkgebieden.
 • Hoge draagkracht: Wandzwenkkranen zijn in staat om zware lasten veilig te heffen en te transporteren.
 • Gebruiksvriendelijk: Wandzwenkkranen zijn over het algemeen eenvoudig te bedienen en vereisen geen speciale training. Ze kunnen snel en efficiënt worden ingezet.
 • Onderhoudsvriendelijk: Service en onderhoud van wandzwenkkranen is meestal eenvoudig en kostenefficiënt, omdat ze minder bewegende onderdelen hebben dan andere kraantypes.
 • Ruimteflexibiliteit: Wandzwenkkranen kunnen langs de wand worden verplaatst om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en het werkgebied te optimaliseren.
Kraanaanduiding Productgegevens

Wandzwenkkraan LW

zwenkbereik van 180°

uitlading tot 7 m 

hijsvermogen tot 1 t

Wandzwenkkraan LWX

zwenkbereik van 180°

uitlading tot 7 m 

hijsvermogen tot 0,5 t

Wandzwenkkraan VW

zwenkbereik van 180°

uitlading tot 10 m 

hijsvermogen tot 5 t

 

Regel de deal hier:

Zwenk samen met ons een succesvolle toekomst tegemoet! Onze zomeractie is slechts voor een beperkte tijd geldig. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Mis deze kans niet om uw werkplek te optimaliseren met onze innovatieve kraanoplossing en te profiteren van onze aantrekkelijke voorwaarden. Samen bereiken we uw doelen en tillen we uw werkprocessen naar een hoger niveau.

Verzeker je van te klikken en het contactformulier in te vullen. Je kunt ook persoonlijk de volgende kortingscode ZOMER23 aan ons doorgeven.


Uw contactpersoon ter plaatse
Helaas is het formulier alleen beschikbaar als JavaScript geactiveerd is.

Activeer JavaScript in uw browser of stuur ons een e-mail naar

info@abus-kraansystemen.nl
Uw contactpersoon ter plaatse
Met een totaal van meer dan 70 Duitse en internationale verkooppartners is ABUS wereldwijd aanwezig.

Onze competente verkoopadviseurs en technische klantenadviseurs staan dagelijks klaar om samen met u, individueel en ter plaatse, de beste oplossing voor uw transporttaak te vinden.

Daarom sturen wij uw aanvraag door naar de volgende contactpersoon:
Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming. Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming. Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
* Vul deze velden in (verplichte velden).

1 De kortingsactie is van toepassing op alle zwenkkranen in ons assortiment. De actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen/acties. De actie kan worden ingewisseld door het invullen van het formulier op de actie-landingspagina of door vermelding van de kortingscode "ZOMER23" in persoonlijk contact. Het kan niet worden toegepast op een reeds geplaatste bestelling. De actie is geldig tot 30 september 2023.