Training veilig hijsen


Training veilig hijsen

ABUS Kraansystemen heeft een op maat gesneden training voor alle medewerkers die te maken hebben met hijs- en of heftechniek.  De ABUS Training Veilig Hijsen is een dag vullend programma  welke is toegespitst op de wijze waarop de hijswerktuigen en hijsgereedschappen binnen uw bedrijf worden gebruikt.

Door de training bij u op locatie te geven kan onder toeziend oog van de docent de theorie direct in de praktijk worden toegepast , Ook bestaat de mogelijkheid de training te volgen op onze eigen ABUS trainingslocatie in Nieuwegein.

Veel ervaring

Al meer dan 30 jaar verzorgt ABUS Kraansystemen de noodzakelijke uitleg bij ingebruikname van nieuwe ABUS hijswerktuigen om zo het veilig hijsen te bevorderen. Inmiddels is er zo al bij vele duizenden bedrijven uitleg gegeven bij een eerste ingebruikname van hijswerktuigen.
Zorgplicht ten aanzien van veilig hijsen
De zorgplicht ligt bij de werkgever. Hij is verantwoordelijk voor de geschiktheid en blijvende veiligheid van de ter beschikking gestelde arbeidsmiddelen. De ARBO wet eist dat personen die gebruikmaken van hijswerktuigen een opleiding hebben gevolgd. Om aan deze eis tegemoet te komen en om u te ontzorgen, start ABUS een klantspecifieke training toegespitst op ieders eigen gebruik rond hijswerktuigen- en hijsmiddelen.

Voordelen van de Veilig Hijsen training

Vanuit de praktijk heeft ABUS een unieke gebruikerstraining ontwikkeld die u veel voordelen biedt:

  • Langere levensduur van de kraan
  • Minder schade aan kraan, hijsgereedschap en werkstuk
  • Minder storingen
  • Sneller en veiliger bedienen van de kraan
  • Langere levensduur van hijsmiddelen
  • Minder risico, meer rendement

Contact

Wilt u meer weten over de ABUS Training Veilig Hijsen? Neem dan contact op met ABUS Kraansystemen door te bellen naar: +31 30 68683-60.