Zwenkkranen


Door samen te werken als een team komen de individuele prestaties samen tot de kracht van de onderneming. ABUS zwenkkranen zijn hierin de krachtige en betrouwbare spil. Met een uitgebreid assortiment van zwenkkranen biedt ABUS bijzonder flexibele en voordelige oplossingen voor de materiaalstroom rondom de werkplek.

Zwenkkranen van ABUS kunnen individueel worden aangepast: van het type bevestiging en het hijswerktuig tot en met de extra uitrusting – compleet in ABUS-kwaliteit.

Ze werken met een druk op de knop en hijsen met gemak en behoedzaam lasten tot 6,3 t. Daarbij maakt het niet uit of ze op de eigen kolom staan of aan muren of pilaren gemonteerd zijn. Of er nu machines moeten worden beladen, zware werktuigen moeten worden gewisseld of werkstukken op werktafels moeten worden getild – met ABUS-zwenkkranen gaat het tillen gemakkelijker, sneller en veiliger.

Kolomzwenkkraan LS

De kolomzwenkkraan LS is ontworpen voor vrijstaande montage op de vloer van de hal. Deze werkplekkraan biedt u een zwenkbereik van 270° met een uitlading tot 7 m en een hijsvermogen tot 1 t. Met behulp van zwenkaanslagen kan het zwenkbereik worden aangepast.

Product details Prijsaanvraag

Kolomzwenkkraan LSX

De kolomzwenkkraan LSX is ontworpen voor vrijstaande montage op de vloer van de hal. Deze werkplekkraan biedt u een zwenkbereik van 270° met een uitlading tot 7 m en een hijsvermogen tot 0,5 t.

Product details Prijsaanvraag

Kolomzwenkkraan VS

De kolomzwenkkraan VS is ontworpen voor vrijstaande montage op de vloer van de hal. Deze werkplekkraan biedt u een zwenkbereik van 360° met een uitlading tot 10 m en een hijsvermogen tot 6,3 t. Door zijn lage constructie zijn hoge hijshoogtes mogelijk, waardoor de beschikbare ruimte optimaal kan worden benut.

Product details Prijsaanvraag

Wandzwenkkraan LW

De wandzwenkkraan LW is ontworpen voor de montage aan een wand of dragende constructie. Deze werkplekkraan biedt u een zwenkbereik van 180° met een uitlading tot 7 m en een hijsvermogen tot 1 t.

Product details Prijsaanvraag

Wandzwenkkraan LWX

De wandzwenkkraan LWX is ontworpen voor de montage aan een wand of dragende constructie. Deze werkplekkraan biedt u een zwenkbereik van 180° met een uitlading tot 7 m en een hijsvermogen tot 0,5 t

Product details Prijsaanvraag

Wandzwenkkraan VW

De wandzwenkkraan VW is ontworpen voor de montage aan een wand of dragende constructie. Deze werkplekkraan biedt u een zwenkbereik van 180° met een uitlading tot 10 m en een hijsvermogen tot 5 t. Dankzij de constructie van de wandzwenkkraan VW kunnen de gegeven afmetingen van de hal zodanig worden benut dat daarbij een maximaal mogelijke hijshoogte voor het transport van de last wordt bereikt.

Product details Prijsaanvraag

Bevestigingen

Uit een ruim assortiment van bevestigingsvarianten voor onze zwenkkranen kunt u de beste oplossing voor uw toepassing kiezen.

Product details

Aanvullende uitrustingen

Omvangrijke aanvullende uitrustingen – individuele oplossingen die goed in elkaar steken!

Product details