ELEKTRO-KETTINGTAKELS


Voor het dagelijks gebruik op de werkplek moeten kettingtakels robuust, betrouwbaar en onderhoudsarm zijn. Elektrische kettingtakels van de serie ABUCompact bieden daarvoor oplossingen tot 4 t in de welbekende ABUS-kwaliteit. De modulaire constructie zorgt voor een omvangrijk aanbod aan hijssnelheden tot 20 m/min en hijshoogtes tot 50 m.

Tot de standaarduitrusting van de GM2, GM4 en GM6 behoort niet alleen de beproefde en duurzame directe besturing, maar ook fijn hijsen, slipkoppeling en stekkerverbindingen.

Kettingtakel ABUCompact GMC

De ABUCompact GMC heeft genoeg aan een voedingsspanning van 230 V. Door zijn lichte gewicht is hij zeer geschikt voor mobiel gebruik. De ABUCompact GMC is verkrijgbaar met 1 of 2 strengen. Hij hijst lasten tot 125 kg / 250 kg. De hijssnelheid kan daarbij traploos worden gevarieerd. De maximaal mogelijke hijshoogte gaat tot 20 m / 10 m.

Product details Prijsaanvraag

Kettingtakel ABUCompact GM2

De ABUCompact GM2 is verkrijgbaar met 1 of 2 strengen. Hij hijst lasten tot 320 kg / 630 kg. De maximaal mogelijke hijshoogte gaat tot 32 m / 16 m. Afhankelijk van het draagvermogen zijn verschillende hijssnelheden mogelijk.

Product details Prijsaanvraag

Kettingtakel ABUCompact GM4

De ABUCompact GM4 is verkrijgbaar met 1 of 2 strengen. Hij hijst lasten tot 630 kg / 1,25 t. De maximaal mogelijke hijshoogte gaat tot 50 m / 25 m. Afhankelijk van het draagvermogen zijn verschillende hijssnelheden mogelijk.

Product details Prijsaanvraag

Kettingtakel ABUCompact GM6

De ABUCompact GM6 is verkrijgbaar met 1 of 2 strengen. Hij hijst lasten tot 1,25 t / 2,5 t. De maximaal mogelijke hijshoogte gaat tot 35 m / 17,5 m. Afhankelijk van het draagvermogen zijn verschillende hijssnelheden mogelijk.

Product details Prijsaanvraag

Kettingtakel ABUCompact GM8

De ABUCompact GM8 is verkrijgbaar met 1 of 2 strengen. Hij hijst lasten tot 2 t / 4 t. De maximaal mogelijke hijshoogte gaat tot 32 m / 16 m. Afhankelijk van het draagvermogen zijn verschillende hijssnelheden mogelijk. De ABUCompact GM8 heeft standaard een elektronische besturing 48V.

Product details Prijsaanvraag

Aanvullende uitrustingen

U kunt kiezen uit een ruim assortiment van aanvullende uitrustingen.

Product details