Elektro-kettingtakels / ABUCompact GMC - PrijsaanvraagTechnische gegevens van de gewenste kraaninstallatie:
kg
mm
handmatig
mm
bestaand
mm
mm
Bouwkundige omstandigheden ter plaatse
mm
mm
mm

Downloads
Uw contactpersoon ter plaatse
Met een totaal van meer dan 70 Duitse en internationale verkooppartners is ABUS wereldwijd aanwezig.

Onze competente verkoopadviseurs en technische klantenadviseurs staan dagelijks klaar om samen met u, individueel en ter plaatse, de beste oplossing voor uw transporttaak te vinden.

Daarom sturen wij uw aanvraag door naar de volgende contactpersoon:
Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming. Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming. Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
* Vul deze velden in (verplichte velden).