Tijdelijke introductieaanbieding: Profiteer nu en bespaar!


Uw oplossing voor veilig hijsen

Moderne tijden vragen om passende oplossingen. Onze ABUPowerline, een innovatieve nieuwe functie voor de voeding van ons HB-systeem, stelt normen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties en ergonomie. Dankzij het compacte ontwerp behoren kabellussen en open sleepleidingen eindelijk tot het verleden!

Bestel ons HB-systeem met ABUPowerline en profiteer van een promotiebonus van 7% tijdens de promotieperiode 14 februari - 30 april 2024!1

Waarom de ABUPowerline?

De Powerline heeft veel overtuigende voordelen. ABUS stelt een nieuwe norm voor katvoeding op lichte kraaninstallaties voor hangbaansystemen. Hij wordt bevestigd aan de zijkant van een kraanligger en bestaat uit lichtgewicht, robuuste kunststof geleiderails en interne kabelrups met beschermde kabels.

Geen kabellussen en open sleepleidingen meer. Ontdek vandaag nog de kracht van onze HB-systemen in combinatie met de ABUPowerline en laat uw projecten moeiteloos van start gaan!

De voordelen van de ABUPowerline in één oogopslag:

  • Veiligheid: Risicoloos rijden over machines en stellingen zonder kabellussen.
  • Betrouwbaarheid: Gesloten systeem, ongevoelig voor stof en vocht, geen open sleepleiding dankzij slank ontwerp.
  • Prestaties: Aanzienlijk verbeterde aanrijmaten bij langere kraanliggers in vergelijking met vlakkabelvoeding. Moeiteloos gebruik van het hele gebied onder de kraan. 
  • Ergonomie: Soepele en stille beweging, minimale handmatige kracht nodig om het kettingtakel te bewegen.
  • Levertijden: Op voorraad gehouden componenten maken korte levertijden en snelle beschikbaarheid mogelijk.

Waarom een HB-systeem?

Onze hangbaansystemen bieden indrukwekkende efficiëntie en flexibiliteit op de werkplek. Met hun stalen en aluminium profielen maken ze efficiënt transport van werkstukken mogelijk met een laag eigen gewicht, waardoor snelle positionering en soepele kraanbewegingen mogelijk zijn. Dankzij het modulaire ontwerp kan het hangbaansysteem eenvoudig worden aangepast of uitgebreid aan veranderende materiaal- en productiestroomvereisten. Met zijn hangbaansystemen biedt ABUS een breed scala aan diensten op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, technologie en kosteneffectiviteit. De integratie van elektrische kettingtakels en het aanpassingsvermogen van de kraaninstallaties maken ABUS tot een betrouwbare partner voor kraantechnologie op maat. In combinatie met de nieuwe ABUPowerline krijgt u efficiëntie, flexibiliteit en precisie bij elke beweging. Een innovatie die het verschil maakt!

Vraag nu een introductieaanbieding aan!

Neem nu contact met ons op via ons contactformulier om te profiteren van de promotie en 7% te besparen!

Gebruik ons formulier om vrijblijvend een nieuwe aanbieding met voordeel aan te vragen of neem contact met ons op om de promotie op een bestaande aanbieding veilig te stellen. Of wil je eerst meer informatie? We zijn er om je te helpen! Vul gewoon ons contactformulier in en ons vriendelijke en deskundige team neemt zo snel mogelijk contact met je op. 


Technische gegevens van de gewenste kraaninstallatie:
kg
mm
mm
Bouwkundige omstandigheden ter plaatse
mm
mm

Uw contactpersoon ter plaatse
Helaas is het formulier alleen beschikbaar als JavaScript geactiveerd is.

Activeer JavaScript in uw browser of stuur ons een e-mail naar

info@abus-kraansystemen.nl
Uw contactpersoon ter plaatse
Met een totaal van meer dan 70 Duitse en internationale verkooppartners is ABUS wereldwijd aanwezig.

Onze competente verkoopadviseurs en technische klantenadviseurs staan dagelijks klaar om samen met u, individueel en ter plaatse, de beste oplossing voor uw transporttaak te vinden.

Daarom sturen wij uw aanvraag door naar de volgende contactpersoon:
Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming. Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming. Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
Indien nodig zullen wij uw aanvraag doorsturen naar externe verkooppartners van ABUS om een optimale klantenservice te garanderen. Uw gegevens kunnen ook worden doorgegeven aan landen buiten de EU die geen passend niveau van gegevensbescherming hebben. U geeft hier ook uitdrukkelijk toestemming voor indien u in een dergelijk derde land woonachtig bent. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
* Vul deze velden in (verplichte velden).

De kortingsactie geldt voor alle HB-systemen met ABUPowerline kabelrups. De actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen/promoties. De korting van 7% kan worden verzilverd door het formulier in te vullen op de landingspagina van de promotie of door het te vermelden in persoonlijk contact. De promotie is geldig tot 30.04.2024.