Componenten & toebehoren


ABURemote


In het kort
  • Overzichtelijke menu’s
  • Comfortabele bediening
  • Bestand tegen radiostoringen
  • Verlicht display
  • Standaard oplaadbare batterijen
  • Batterijen opladen eenvoudig
ABURemote
Geïnteresseerd in dit product? Vraag nu uw offerte aan!

ABUREMOTE

ABURemote geeft u maximale flexibiliteit bij het transporteren van grote en zware lasten.
Vanuit een veilige en overzichtelijke positie transporteert u de last naar de juiste plek.

ABURemote is speciaal ontworpen voor het gebruik op kraansystemen van ABUS en blinkt uit door de hoge kwaliteit. U kunt kiezen tussen twee verschillende soorten zenders: handzender ABURemote Button en buikorgel-zender ABURemote Joystick.

Met de knoppen resp. schakelaars met twee standen kunt u ook frequentiegeregelde aandrijvingen besturen. Versnel of vertraag tot de gewenste snelheid en houd deze dan gemakkelijk vast.

Het verlichte display geeft u informatie over de gekozen instellingen, actieve kranen en loopkatten, de signaalsterkte en de laadtoestand van de batterij. Als het lastindicatiesysteem (LIS-SV) geïnstalleerd is, ziet u eveneens het gewicht van de last die in de haak hangt. Het eenvoudig te bedienen menu maakt een snelle toegang tot de kraanfuncties mogelijk. Aan de vier functietoetsen kunt u de individuele functies toewijzen die u vaak gebruikt.

U hoeft geen speciale, kostbare batterijen meer te kopen. ABURemote werkt op standaard oplaadbare batterijen (AA).

Met de riemclip (handzender) of heup-/schouderriem (buikorgel-zender) draagt u de ABURemote-zender comfortabel aan het lichaam, terwijl uw handen vrij blijven.

Het laden van de batterijen is kinderspel: De zender eenvoudig in het meegeleverde oplaad-station plaatsen en de batterijen worden direct draadloos opgeladen. Bij het laden kan de beschermhoes of schouderriem om de zender blijven zitten. Gedurende het laden zal de zender automatisch wisselen naar een stand-by modes en de voortgang van het laden op het display worden weergegeven. Het oplaad-station kan worden neergelegd of aan de wand worden bevestigd. De materialen om het oplaad-station evt. aan de wand te bevestigen worden meegeleverd. Eenvoudiger kan het niet.


ABUS Kraansystemen B.V.
Merianweg 1-3
3401 MR IJsselstein

Postbus 210
3400 AE IJsselstein

Tel.: +31 30 6868 360
Fax: +31 30 6888 900

info@ABUS-Kraansystemen.nl