ABUControl


Op de inzet en gebruiker van de bovenloopkranen af te stemmen functies, buitengewoon servicevriendelijk via een moderne informatie- en configuratie-interface. Verkrijgbaar op elke nieuwe ABUS loopkraan.

Comfort

INTELLIGENTE KRANEN PASSEN ZICH AAN DE GEBRUIKER AAN

Rij- en hijsprofielen

ABUS-kranen kunnen via daarvoor ontwikkelde rij- en hijsprofielen aan de inzet worden aangepast. Kranen met twee snelheden rijden bijv. anders dan frequentie gestuurde kranen. Rij- en hijsprofielen van de kranen kunnen nu worden aangepast aan de huidige of gewenste situatie. Daarmee vervalt bij kranen het lastige positioneren voor de gebruikers van kranen en merkt u de gestegen productiviteit door dit comfort pakket.

Slingerdemping

De ABUS slingerdemping verhoogt de veiligheid en het comfort bij het precieze transporteren van goederen. De slingerdemping is gebaseerd op mathematische berekeningen. Daarbij worden de rijsnelheden, versnelling en vertraging van kraan en loopkat, de haakstand en de lengte van de hijsmiddelen ingecalculeerd. Zelfs personen, die slechts zelden kranen bedienen, kunnen met behulp van de slingerdemping lasten veiliger transporteren en positioneren.

Zekerheid

SYNCHROON EN AFGESTEMD

Gelijkloopregeling

De ABUS gelijkloopregeling van twee loopkatten aan één kraan maakt de veilige handling van lange producten mogelijk. Een onderling afwijken van hijssnelheden wordt door constante bewaking zelfs bij verschillende takels effectief voorkomen. Voorwaarde is dat de kraan met frequentieregeling voor het hijsen is uitgerust. Ook bij kranen die in tandembedrijf lopen, worden de hijs- en rijsnelheden bewaakt. Twee kranen, maximaal vier loopkatten, alles frequentie geregeld.

Servicevriendelijk

TOEGANKELIJK EN MODULAIR - IN KRAANBOUW UNIEK

Servicevriendelijk

TOEGANKELIJKE KRAANVISUALISERING

 

KranOS

Gebruiksgegevens, instellingen, service-informatie. WLAN direct op de kraan.

Modulaire plug en play standaardcomponenten

ABUControl maakt gebruik van vertrouwde en beproefde, vrij op de markt verkrijgbare componenten van gerenommeerde elektronicafabrikanten. Een vervanging of reparatie is niet enkel aan ABUS voorbehouden en vereist geen „superieure kennis“ of „softwarelicenties“. U behoudt te allen tijde de volledige controle over de kraan en de vrije keuze van uw servicepartner. ABUControl - een unieke belofte voor eenvoudig onderhoud.

Radiografische afstandbediening ABURemote

De ABUControl kranen worden bediend met de ABUS radiografische afstandbediening ABURemote. Alle veiligheids- en comfortfuncties kunnen direct en intuïtief worden geselecteerd. ABURemote-afstandsbedieningen bieden u de keuze tussen een handzame "Button" versie en een handige "Joystick" versie.