Enkelligger bovenloopkranen
Hangloopkranen

Bovenloopkranen


Dubbelligger bovenloopkranen


In het kort

  • Hijsvermogen tot 120 t
  • Overspanning tot 42 m (afhankelijk van hijsvermogen)
  • Goede uitbreidingsmogelijkheden met aanvullende uitrustingen
  • Hoge verplaatsingssnelheden van kraan en loopkat mogelijk
  • Optioneel met de intelligente functies kraanbesturing met ABUControl
Geïnteresseerd in dit product?
Vraag nu uw offerte aan!

DUBBELLIGGER BOVENLOOPKRANEN

Wat dubbel is, is dubbel zo sterk! Daarom zijn dubbelligger-loopkranen van ABUS de juiste keuze bij het vloervrij transporteren van zware lasten tot 120 t. Evenals alle andere kranen van ABUS zijn deze kranen dankzij verschillende inbouwvarianten perfect in nieuwe of bestaande halconstructies te integreren en bieden zij een hoge mate van functionaliteit, flexibiliteit en bedieningscomfort.

Het toebehorenprogramma van ABUS biedt daarnaast tal van speciale uitvoeringen voor specifieke oplossingen. Dubbelligger-loopkranen zijn uitgevoerd met gelaste kokerbalken. Alle profielen van de hoofdligger en wielkasten zijn computer-geoptimaliseerd en combineren zo maximale prestaties met een relatief laag eigen gewicht. Voordelen die statisch en financieel dubbel meetellen.

Dubbelligger-loopkranen van ABUS zijn beschikbaar met een overspanning tot 42 m en bieden de beste voorwaarden bij aanvullende vereisten, zoals hogere verplaatsingssnelheden, de installatie van servicebordessen, betreedbare loopkatten of hulphijswerktuigen.