Enkelligger-halfportaalkraan
Dubbelligger bovenloopkranen

Bovenloopkranen


Enkelligger bovenloopkranen


In het kort

  • Hijsvermogen tot 16 t
  • Overspanning tot 39 m (afhankelijk van hijsvermogen)
  • Optimale aanpassing aan ruimtelijke omstandigheden door diverse inbouwvarianten
  • Maximale hijshoogte realiseerbaar
  • Optioneel met de intelligente functies kraanbesturing met ABUControl
Geïnteresseerd in dit product?
Vraag nu uw offerte aan!

ENKELLIGGER BOVENLOOPKRANEN

De enkelligger-loopkraan van ABUS – onze flexibele kraan voor vrijwel elke toepassing. Hiermee kunnen ook in lage hallen goed doordachte materiaalstroomoplossingen met hijsvermogens tot 16 t en reikwijdtes tot 39 m worden gerealiseerd. Aangezien voor enkelligger-loopkranen binnen dit belastingsbereik meestal geen veiligheidsafstand tot het plafond is voorgeschreven, kunnen de ruimtelijke omstandigheden optimaal worden benut. Bovendien worden hierdoor de kosten voor halverhogingen bespaard.

De enkelligger-loopkranen van ABUS worden met diverse inbouwvarianten aangepast aan de ruimtelijke omstandigheden. Door de gunstige afmetingen kunnen maximale hijshoogte worden bereikt. Voor de nieuwbouwplanning is inbouwvariant 3 de optimale oplossing, omdat de loopkat hiermee het verst naar het uiteinde van de kraanbaan kan rijden. Als vooral de hijshoogte van belang is, is de enkelligger-loopkraan ELS met zijloopkat de juiste keuze.

Ook bij speciale oplossingen is de enkelligger-loopkraan een goede keuze: het toebehorenprogramma van ABUS biedt vele aanvullende uitrustingen, waarmee wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Als kraanligger dienen bij de enkelligger-loopkraan ELV stevige profielliggers, bij de enkelligger-loopkranen ELK en ELS torsievrije, gelaste kokerbalken.